Maraja Keri će biti odlična majka

0
Suprug Maraje Keri, zvezda televizijskih šou programa Nik Kenon, otkrio je magazinu People da bi njegova draga bila odlična majka, objasnivši na koji način želi da podiže svoje prvo dete
Foto: BANG
Foto: BANG

Voditelj šou programa America's Got Talent odbija da potvrdi navode medija da je njegova supruga u četvrtom mesecu trudnoće i da nosi njihovo prvo dete, ali ne krije da Maraja poseduje sve kvalitete da bude odlična majka.

- Ona je veoma pažljiva i brižna. Svako jutro mi sprema doručak i vodi računa da na meniju uvek bude moja omiljena hrana. Ako je probudim u tri ujutru i poželim da jedem vafle, ona će ih napraviti – otkriva dvadesetdevetogodišnji šoumen koji već zna u kome smeru će vaspitavati svoje dete.

- Želim da podižem svoje dete na isti način kako su to radili moji roditelji. Biću strog, ali ću biti pažljiv i nežan prema njima i uživaću u zajedničkom druženju. Odlično je imati devojčicu, ali do perioda dok ne postane tinejdžerka, jer onda počinju brige o svakom dečku iz komšiluka koji joj priđe. Sa dečakom bih brinuo da li će da polomiti ruku ili nogu, ako bude na mene, biće pravi đavo, pa će mi to zadavati najveće glavobolje – govori Nik za magazin People.

Početkom ove nedelje Maraja Keri se prvi put oglasila nakon što su počele priče o njenoj navodnoj trudnoći.

- Drago mi je zbog svih lepih želja koje sam primila. Morate shvatiti da sam veom sujeverna, tako da će svi biti obavešteni kad za to dođe vreme, čak i Sindi Berger, moja publicistkinja – napisala je muzička zvezda u svom stilu na svojoj zvaničnoj internet strani.

 

Danilo Mašojević

makonda-tracker