Natali Imbrulja: Spremna za ljubav

0
Dve godine nakon razvoda, atraktivna australijska pevačica smatra da je vreme da se ponovo skrasi
Foto: BANG
Foto: BANG

Australijanka koja je osvojila srca brojnih muškaraca širom planete pre dve godine razvela se od Denijala Džonsa i od tada je dovođena u vezu sa nekoliko slavnih muškaraca, među kojima su i glumci Dejvid Švimer i Džoš Hartnet, kao i britanski princ Hari. Natali kaže da priželjkuje da se ponovo zaljubi, ali priznaje da još nije naišla na nekog posebnog.

- Da li je ljubav prioritet? Da, svakako. Ali odavno nije pokucala na moja vrata. Ne bih rekla da se brinem što nemam dečka, naprotiv, to mi se dopada. Ali, definitivno vidim sebe u ozbiljnoj vezi, u nekom trenutku – kaže tridesetpetogodišnja Imbrulja, koja ne krije da je spremna da usvoji dete ukoliko ne bude mogla da ga rodi.

- Uvek možete da usvojite dete. Ukoliko ne uspem da dobijem svoje, sigurno ću to i uraditi – izjavila je za australijski Daily Telegraph, naglašavajući da nije sigurna kako će se porodica uklopiti u njen život.

- Sigurna sam da nas roditeljstvo menja, ali ne znam kako ću ja reagovati. Hoću li vući svoju porodicu svuda po svetu sa mnom? Ili ću konačno poželeti da se bavim domaćinstvom? U ovom trenutku nemam ni dečka, pa ne razmišljam prečesto o ovakvim stvarima – iskreno je rekla lepa Natali.

 

makonda-tracker