Tom Džons: Tajna mog braka

0
Sedamdesetogodišnji pevač koji se venčao sa Lindom Trenčard pre 53 godine tvrdi da uprkos glasinama kako navodno već godinama švrlja, njegov brak nikada nije bio jači
Foto: BANG
Foto: BANG

Ukoliko je istina ono što Tom Džons kaže, njegova supruga ne treba da se brine da će je slavni pevač ikada ostaviti.

- Ljudi me stalno pitaju kako uspevam da budem u srećnom braku toliko dugo. Tu nema velike tajne. Kad smo se upoznali, bili smo deca i zaljubili smo se do koske. I dalje se volimo i trudimo da budemo prijatelji uz to – kaže Tom i dodaje da i dalje bezgranično uživa u društvu svoje žene.

- Nezamislivo mi je da odem od Linde. Predobro se znamo. Kad smo se upoznali, bio sam Tom Vudvard, a i dalje sam to isto. Čim počnem da se s njom ponašam kao Tom Džons, podseti me na to ko sam u stvari.

Popularni pevač kaže i da se gnuša muškaraca koji nemaju poštovanja prema ženama i da ne zaboravlja da bude uvek džentlmen u društvu nežnijeg pola.

- Veoma sam staromodan kad su žene u pitanju. Nikada ne psujem pred njima, iako mi Velšani psujemo stalno. Volim masne viceve, ali ih nikada ne pričam u ženskom društvu – ispričao je Tom Džons za Live magazin.

 

makonda-tracker