u centru pažnje

Rame uz rame sa Niki Minaž i 50 Centom: Zbog čega su svi pogledi bili uprti u Didi J? (FOTO)

0

Održan je New York Fashion Week, a Dijana Rokvić, poznatija kao Didi J, svaku reviju pomno je ispratila. Pevačica i dizajnerka trenutno živi na relaciji Beograd-Beč-Amerika.

foto: Promo
foto: Promo

U nekoliko dana NYFW-a svoje kreacije su pokazali mnogi svetski dizajneri, uključujući Philipp Plein-a,na čijoj reviji je Didi blistala a mediji su je zaustavljali na svakom koraku.

 

foto: Promo

 

Čini se da je svojom pojavom zadivila mnoge, a bilo je i onih koji su komentarisali njenu pesmu sa Shaggy-jem "Say no more".

 

foto: Promo

 

Ona je ponosno prošetala crvenim tepihom zajedno sa suprugom Danielom Rokvićem, a poznajući pevačicu koliko voli modu i koliko ulaže truda u stajling, ovo su bili dani uživanja za nju. Didi J našla se na NYFW rame uz rame sa Nicky Minaj, reperom 50 Cent, Teyana Taylor, Dita Von Teze, reperom Future, Paris Hilton i drugima koji su bili na ovom događaju.

 

foto: Promo

 

Kada se vrati pevačica i dizajnerka kreće sa radom na svojoj novoj kolekciji, a između svega toga priprema nove pesme na engleskom jeziku za američko tržište, otkriva izvor blizak pevačici.

 

foto: Promo

 

makonda-tracker