hospitalizovan

Pevač Lapsus benda posle premijere spota završio na infuziji (VIDEO)

0

Dvostruko slavlje zbog rođendana i premijere spota "Santa leda" pevač "Lapsus band"-a Emir Aličković započeo je uz prijatelje i muziku a završio – u bolnici.

foto: Privatna arhiva
foto: Privatna arhiva

Frontmen najveće balkanske muzičke senzacije subotu je proveo u primanju čestitki kako zbog svog 21. rođendana tako i zbog nove pesme koja je odmah po objavljivanju pokupila nepodeljene simpatije publike, pa je želeo da sve to adekvatno proslevi.

 

EKSKLUZIVNO! NOVO! Pevač Lapsus bеnda za rođendan dobio spot i automobil!

 

Ali, slavlje je potrajalo samo nekoliko sati, jer je zbog malaksalosti i povišene temperature morao da primi infuziju.

Protekli period bio je buran kako zbog letnje turneje koje je bila rasprodana još pre početka, tako i zbog novih projekata. Pesma 'Santa leda' i moj rođendan bili su vrhunac, ali očigledno je da me organizam opominje da ipak moram malo da povedem računa i o zdravlju.

 

Pozlilo mi je na proslavi ali već nakon što sam primio terapiju osećam se bolje a ovo je ionako vikend u kome pravimo pauzu između lenje i zimske turneje pa ću moći da se potpuno oporavim do sledećeg vikenda što je dobro jer od naredne nedelje pa do Nove godine nemamo slobodan vikend pošto je sve, kao i letos, unapred rasprodano", rekao je pevač najpopularnijeg mladog benda u regionu.

 

makonda-tracker