prati trendove

Pomodarstvo: Serenu Vilijams kritikuju da je loša majka zbog njene najnovije odluke

0

Teniserka Serena Vilijams pre samo nekoliko dana postala je majka devojčice, a već je naišla na osudu milionskog auditorijuma zbog jednog svog poteza.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Dolazak prinove koju je dugo želela svakako je donelo i neizmernu radost u život poznate sportiskinje.

 

Uzbuđenje zbog ćerkice Selena je tokom cele trudnoće delila sa svojim fanovima,međutim, nakon porođaja otišla je korak dalje.

 

Porodile su se jedna za drugom, ali su donele različite odluke: Serena Vilijams učinila je sve suprotno od Jelene Đoković (FOTO)

 

Fotografisanje za magazine tokom trudnoće, objavljivanje snimaka sa porođaja, kao i izveštavanje javnosti o svakom detalju odrastanja dece, samo su neke od stvari na koje smo već gotovo navikli od javnih ličnosti.

 

Međutim, u doba društvenih mreža bez kojih neki ne bi mogli ni zamisliti svoju svakodnevnicu, pojedine zvezde otišle s korak dalje. 

Otvaranja profila na društvenim mrežama svojoj maloletnoj deci postao je gotovo trend. Serena je samo još jedna u nizu poznatih mama koje sz svojoj deci napravile profil na Instagramu. S obzirom na to da njena ćerkica ima samo nekoliko nedelja, ovakav potez naišao je na osudu brojne publike.

makonda-tracker