Ne oseća se dobro...

Halid Bešlić i danas trpi posledice teške saobraćajne nesreće: Plašim se da više neću moći da hodam

0

Kako bi sebi olakšao, legendarni pevač Halid Bešlić zbog jakih bolova u leđima krenuo je s terapijama kod poznatog kostolomca u Zavidovićima. On mu pomaže da pobedi zdravstvene probleme.

foto: Marina Lopičić
foto: Marina Lopičić

Iako je osam godina prošlo od teške saobraćajne nesreće koju je doživeo na putu Vogošća-Sarajevo, piše Kurir, ali Halid Bešlić i danas trpi posledice. Zbog problema s leđima, njemu je otežano hodanje.

Halid se u poslednje vreme često žali da se ne oseća dobro. Celo leto je držao koncerte i dosta se preforsirao. Njegove godine ne mogu više da trpe takav tempo, pogotovo jer je jedva preživeo udes 2009. Jednom je morao da stane. Počeo je da se žali na bolove u leđima i samo ponavlja: 'Jarane, plašim se da više neću moći da hodam. Samo da ne završim u kolicima.'

 

Muči ga to što ga često preseče iz čista mira, a ponekad taj bol duže potraje. Kad je shvatio da je vrag odneo šalu, setio se kostolomca Điđa iz Zavidovića i obratio mu se za pomoć. Prvom prilikom je otišao kod njega na pregled i nedavno je počeo s terapijama. Zasad je sve pod kontrolom, ali mora bar neko vreme da se pridržava pravila i leči se kako bi rešio problem", priča izvor.

Takođe, muči ga gojaznost, što mu stvara dodatne probleme.

Halid se ponovo naglo ugojio i lekar mu je striktno zabranio jaku i masnu hranu. I to je uticalo na kičmu. Prepisao mu je dijetu i naredio da pod hitno mora da smrša, inače će pasti kad se najmanje bude nadao. Bešlić je ozbiljno shvatio ovu kritiku i odlučio je da počne zdravo da se hrani kako bi izbegao pakao", kaže izvor.

foto: Marina Lopičić

Podsetimo, Halid je jedva preživeo u saobraćajnoj nesreći 2009. godine u mestu Kobilja Glava, na putu između Vogošće i Sarajeva. Zadobio je teške povrede i izgubio je desno oko. Operacija lica i oka trajala je sedam sati. Pevač je kasnije morao da sređuje nos, a imao je problem i sa kilažom jer se za kratko vreme ugojio preko 25 kilograma.

makonda-tracker