Marko Kon: Ne vraćam se starim ljubavima

Kompozitor i pevač Marko Kon prvi put priča o raskidu sa glumicom Ivanom Knežević i otkriva da su ostali u odličnim odnosima, kakve neguje i sa njenim navodno novim dečkom Ivanom Bosiljčićem
0
1 / 5 Foto: Petar Đorđević

Kompozitor, aranžer, pevač i muzički producent Marko Kon ponovo je u žiži interesovanja domaćih medija, ali ovoga puta zbog nedavnog raskida sedmogodišnje veze sa glumicom Ivanom Knežević. Njih dvoje rastali su se pre nekoliko meseci bez ružnih reči i ostali u odličnim odnosima, a potom je u javnost dospela priča o tome kako je Kon navodno raskinuo sa Ivanom zbog glumca Ivana Bosiljčića.

- Ivan je naš zajednički prijatelj. Dakle, i Ivanin i moj. Bio sam na moru kada se pojavila vest o njihovoj romansi i sve mi to deluje prilično neverovatno i smešno. Ustvari, sve to mi izgleda besmisleno i nije za opširnije komentarisanje. Sa Bosiljčićem sam u dobrim odnosima, družimo se, a on i dalje živi u mom stanu. Ivana i on rade zajedno i druže se već deset godina. Besmisleno mi je da su tek sad shvatili kako bi njihov odnos mogao da preraste u ljubavnu vezu, ali ako jesu, bože moj - s osmehom objašnjava Kon i dodaje da se ne oseća delom ljubavnog trougla niti ga pogađaju naslovi poput onog Orao mu sleteo u gnezdo. Muzičar ističe da je i sa Ivanom Knežević ostao u dobrim odnosima.

- Ivana i ja smo se čuli telefonom pre nekoliko dana. Pričali smo i smejali se pola sata. Ona je još na odmoru u Crnoj Gori. Sedmogodišnja veza sa njom divan je period mog života, sa još divnijom osobom. Nismo više zajedno, ali to ne znači da mislim bilo šta loše o vremenu provedenom sa njom. U odličnim smo odnosima - kaže Kon i tvrdi da ne razmišlja o ponovnom uplovljavanju u romansu sa Kneževićevom.

- Ne razmišljam o obnavljanju veze i zaista ne znam da li postoji mogućnost za tako nešto. Uglavnom se nisam vraćao bivšim ljubavima, ali nisam ni isključiv čovek. Nisam tvrdo protiv pomirenja, a ni ne gajim nikakve nade da će se to desiti. U životu ništa ne planiram, pa ne znam ni šta će mi se dogoditi u ljubavi - priča Marko za kog se ovih dana šuška da je otpočeo vezu sa manekenkom Nevenom Miličević, bivšom devojkom košarkaša Marka Jarića.

- Znam ko je ta devojka - zagonetno se nasmešio Marko bez želje da podrobnije objasni prirodu svog odnosa sa njom. On se nedavno vratio iz Egipta gde se odmarao bez lepše polovine.

- Letnje šeme su super. Dok sam bio mlađi bio sam mnogo aktivniji kada je o tome reč, ali sam ovoga puta bio na pasivnom odmoru sa roditeljima. U Egiptu sam prvi put bio pre šest godina, dobro se proveo i rešio da mu se vratim. Išao sam i na izlet u Luksor, ali sam ovoga puta preskočio Kairo za čiji obilazak mi treba tri dana - zaključuje multitalentovani Marko.

Nikola Rumenić

makonda-tracker