galerija

Čak iako vas ne zanima košarka, zbog ovih sportista ćete sigurno pratiti Evropsko prvenstvo

0

Evropsko prvenstvo u košarci već je u punom jeku, a borba za najsjajniju medalju već se zahuhtava. Ukoliko vas ovo sportsko takmičenje i ne zanima previše, zbog ovih košarkaša ćete pogledati barem jednu utakmicu.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Jorgos Printezis je košarkaš reprezentacije Grčke, takođe igra i za klub Olimpijakos. Ovaj istetovirani zavodnik ima 32 godine i neodoljiv je pripadnicama nežnijeg pola. Iako nema tipičan izgled za Grke, ima neodoljivi šarm kao i svi Grci.

 

 

 

A post shared by Edo Murić (@muricedo8) on

Edo Murić

 

Edo je publici iz Srbije poznat iz perioda kada je igrao za Partizan, a već duže vreme brani boje reprezentacije Slovenije. Rođen je u Ljubljani i ima 25 godina. Ovaj mladi košarkaš ne libi se da pokaže i svoju nežnu stranu, iako je na terenu veoma borben. Ipak, za dame su loše vesti da je već tri godina u srećnoj vezi.

 

 

foto: Epa/ANDREU DALMAU

Huan Karlos Navaro

 

Huanr je član reprezentacije Španije i ima 37 godina. On takođe brani boje KK Barselona. Ovaj košarkaš poznat je i pod nadimkom La bobma zbog neverovatnih finesa na terenu. Već 10 godina u braku je sa suprugom Vanesom  sa kojom ima dvoje dece.

 

 

Bogdan Bogdanović

 

Košarkaš Bogdan Bogdanović jedan je odomiljeni srpskih sportista, barem tako kažu devojke. Ovaj Beograđanin ima 25 godina i stekao je već veliku popularnost širom Evrope. Uprkos tome, on nije umišljen, već naprotiv, veoma je finog vaspitanja i pristupačan. Od nedavno je u vezi sa glumicom Jovanom Stojiljković koja se proslavila ulogom u filmu Panama.

 

makonda-tracker