Ivana Selakov i Predrag Mirković: Želimo prinovu što pre

Pevačica Ivana Selakov i njen izabranik Predrag Mirković proveli su romantični odmor u turskom letovalištu Antalija gde su proslavili svoju strasnu ljubav i poželeli da uskoro postanu roditelji
0
1 / 5 Foto: Privatna Arhiva

Šarmantna pevačica Ivana Selakov i njen verenik, menadžer inženjeringa Predrag Mirković, nedavno su se vratili sa sedmodnevnog odmora u turskom letovalištu Antalija gde su posle napornog radnog tempa prethodnih meseci konačno u potpunosti mogli da se posvete jedno drugom. Pevačica i njen izabranik vreme su najčešće provodili u kupanju u bazenima, dugim šetnjama pored mora i razmeni nežnosti, a imali su prilike i da konačno na miru porazgovaraju o svojoj zajedničkoj budućnosti.

- Bilo nam je stvarno predivno jer je Turska raj za uživanje, a kada ste u društvu osobe koju volite, sve je još lepše i draže. Sa onim koga volite i jedno popodne sa pogledom na zalazak sunca deluje vam posebno. Odmorili smo se kao nikada do sada, a najviše mi je prijalo to što smo napokon bili malo sami, daleko od svakodnevnih obaveza koje nas opterećuju u Beogradu - priča tridesetjednogodišnja pevačica koja je nedavno izdala svoj album prvenac Sreća za Grand produkciju.

Iako su se verili pre dva meseca, zaljubljeni partneri još nisu odredili tačan datum kada će se pred Bogom i ljudima jedno drugom zakleti na večnu ljubav. Ipak, potajno se nadaju da će svoju vezu uskoro krunisati i prinovom koja će ih najviše razveseliti.

- Nije nam toliko važno da se što pre venčamo, ne zato što ne verujemo u brak kao instituciju, već zbog toga što ne smatramo da je taj papir preduslov za sreću i idiličan odnos. Mnogo bi nas više obradovalo kada bismo postali roditelji i to trenutno želimo više od svega na svetu. I Ivana i ja maštamo o danu kada će se u našoj maloj emotivnoj tvrđavi začuti plač bebe - iskren je dvadesetpetogodišnji Predrag.

Kako bi svojoj verenici odmor u Turskoj učinio lepšim, Predrag se trudio da ugodi svakoj njenoj želji tako da je jednog popodneva organizovao i malu žurku na kojoj je Ivana bila jedina zvanica.

- Kada smo u Beogradu, nemamo mnogo vremena jedno za drugo pa zato obožavamo da negde otputujemo. Ovo leto mi je stvarno donelo pregršt lepih stvari, i osim što sam konačno ostvarila poslovne ambicije, moj Peđa je učinio da se i tokom odmora osećam stvarno posebno. Jedno popodne je na plaži upriličio pravu proslavu naše ljubavi. Naime, napravio je veliko srce od cveća, u njega postavio naše peškire, doneo nam ceđeni sok od pomorandže i pustio muziku sa telefona, pa smo se tu sunčali ceo dan - ističe plavokosa pevačica koja baš kao i njen dragi žali što je predivni predah trajao suviše kratko.

- Žao mi je što nismo ostali još najmanje sedam dana jer smo sanjali otvorenih očiju. Sledeće godine, ukoliko nam to poslovne obaveze dozvole, sigurno ćemo se zadržati duže - kaže Predrag.

Aleksandra Dimitrijević

makonda-tracker