Sandra Meljničenko: Prvi dani sa bratanicom

1
Srpska lepotica Sandra Meljničenko pre dva meseca postala je tetka malenoj devojčici Aniki, ćerki njenog rođenog brata Milana Nikolića, čiju je ženu u Nici porodio ginekolog slavne glumice Andželine Džoli
foto: Guliver Getty Images
foto: Guliver Getty Images

Bivša modelsica Sandra Meljničenko već dva meseca uživa u ulozi tetke. Njen rođeni, mlađi brat Milan Nikolić, i njegova izabranica Ana dobili su ćerkicu Aniku, koja je na svet došla u bolnici Lenval u Nici. Sandrinu snaju porodio je doktor Majkl Susman, ginekolog koji je pre dve godine porodio i holivudsku glumicu Andželinu Džoli, kada je dobila blizance. Do prošle nedelje Sandra je uživala u svom raskošnom domu na Antibima sa svojom bratanicom, kojoj je, kako saznajemo, lično odabrala ime. Roditelji malene Anike želeli su da njihova ćerka dobije ime na slovo A, kao što je i početno slovo punog imena njene tetke Aleksandre. Srpska lepotica planira da opremi sobicu malene Anike u beogradskom domu njenog brata Milana, koji se svojom voljenom Anom oženio decembra prošle godine. Tim povodom sestra mu je priredila glamurozno svadbeno veselje u Moskvi na kojem su pevali Simply Red, Nina Badrić i Aleksandra Kovač.

Inače, ovih dana Sandra je potpuno opčinjena svojom bratanicom koja je u njoj iznenada probudila majčinski instinkt pa se tako šuška da će i ona jednog dana odabrati isti scenario za svoj porođaj na Azurnoj obali, kao i istog ginekologa. Nakon što su bratanicu pre nekoliko dana ispratili iz svog doma, slavni supružnici su se svojom velelepnom jahtom A uputili na krstarenje i usidrili su se u Malibuu, u koji su došli iz Njujorka, gde su po dolasku iz Nice upriličili žurku za prijatelje. Jahta od 300 miliona dolara sve više intrigira američku javnost, a brojni magazini već pišu o njihovom putovanju u San Francisko gde će provesti deo godišnjeg odmora. Zanimljivo je i to što Andrej pravi novu jahtu za svoju voljenu ženu, a skice tog velelepnog plovila za sada su strogo čuvana tajna.

Nikola Rumenić

makonda-tracker