Lindzi Lohan: Devojka od milion dolara

0
Problematičnoj zvezdi koja je u utorak napustila rehabilitaciju u medicinskom centru UCLA, ponuđeno je million dolara da zajedno sa svojom majkom bude voditeljka radio emisije.
foto: BANG
foto: BANG

Njujorška radio stanica Party 105 ponudila je Lindzi, koja je u utorak završila dvadesetdvodnevni tretman rehabilitacije, da zajedno sa svojom majkom Dinom Lohan vodi njihov jutarnji program.

U saopštenju kompanije JVC Broadcasting kojoj priprada radio Party 105 kaže se:

- Smatramo da bi vođenje jutarnjeg programa bilo pravi posao za Lindzi. Ukoliko ona želi da se malo skloni iz Holivuda i provodi više vremena sa svojom porodicom, a da i dalje ima 600 hiljada dolara za kreditnu karticu. Vođenje jutarnjeg programa na radiju Party 105 biće idealna šansa da se ponovo poveže sa svojim fanovima.

Emisija namenjena problematičnoj zvezdi trebalo bi da se bavi raznorodnim temama, od modnih saveta do vesti iz sveta šou biznisa. Slušaoci bi takođe mogli uživo da postavljaju pitanja slavnoj Lindzi i njenoj mami.

Predstavnici kompanije potvrdili su da su dostavili ugovor Linzinom menadžmentu, ali da još nisu dobili odgovor.

Međutim, sudija koji vodi Lindzin slučaj odredio je u sredu da ona ne sme da napušta Los Anđeles sve do 1. novembra. Ona mora da nastavi sa terapijom odvikavanja od droge i da se redovno podvrgava testovima na psihoaktivne supstance, a ukoliko se ovoga bude striktno pridržavala, zabrana napuštanja grada biće joj ukinuta.

makonda-tracker