Kortni Lov isprozivala ćerka

0
Ćerka kultnog muzičara Kurta Kobejna i pevačice Kortni Lov, Frensis Bin Kobejn, na dan svog punoletstva izvređala je svoju majku putem socijalne mreže Twitter
foto: BANG
foto: BANG

Naslednica 40 procenata prihoda od bogatstva tragično preminulog frontmena grupe Nirvana, Kurta Kobejna, njegova ćerka Frensis Bin Kobejn, na dan svog osamnaestog rođendana javno se posvađala sa svojom majkom, kontroverznom pevačicom grupe Hole, Kortni Lov. Kako se na čuvenom PerezHilton blogu navodi, Kortni je putem Twittera pozvala ćerku da napusti život sa Kurtovom familijom i vrati se iz te straćare kući.

Frensis je napustila njihov zajednički dom nakon niza nesuglasica sa majkom prošle godine, a u to vreme je Kortni dobila i zvaničnu sudsku zabranu raspolaganja milionskim godišnjim prihodima svoje tada maloletne ćerke.

- Prezirem tvoju nesposobnost da voliš samu sebe! Nadam se da će ti uspeti jednog dana da nađeš sopstvenu dušu, gde god da si je izgubila. Prestani da se ponašaš kao divlja mačka koja samo što nije ušla u pubertet! – uzvratila je ljutito tek punoletna Frensis.

makonda-tracker