Rosa sponzor srpske košarkaške reprezentacije

Povodom odlaska košarkaške reprezentacije Srbije na Svetsko prvenstvo u Turskoj, danas je potpisivanjem ugovora o sponzorstvu ozvaničena saradnja Košarkaškog saveza Srbije i Rosa vode, koja je postala oficijelna voda Košarkaškog saveza i sponzor Juniorske lige
0
1 / 4

Pored sadašnjih reprezentativaca, Milana Mačvana i Dragana Milosavljevića, potpisivanju ugovora prisustvovovao je i Aleksandar Đorđević, a novinari su bili u prilici da okušaju svoje košarkaške sposobnosti i požele uspeh našim košarkašima pred put u Tursku.

- Pred košarkašima Srbije je veoma važan period u kome treba da pokažu svu svoju snagu, volju, umeće, želju za pobedom, kao i sve ono na čemu smo zajedno radili prethodnih meseci. Rosa voda je prepoznala taj trenutak i u, za nas, odlučujućem momentu se pridružila našem timu. Izuzetno nam je drago što među svim ovim kvalitetnim momcima, imamo još jednog vrhunskog igrača – Rosa vodu - rekao je predsednik Košarkaškog saveza Srbije, Dragan Kapičić.

Na 16. Svetskom prvenstvu u košarci takmičiće se 24 nacionalna tima. Održava se u Turskoj od 28. avgusta do 12. septembra, a gradovi domaćini su Ankara, Kajzeri, Istanbul i Izmir.

makonda-tracker