svadba o kojoj se priča

Najavljeno venčanje se nije desilo: Maja Volk i Nikos promenili planove

0

Maja Volk početkom godine najavljivala je veliku svadbu sa svojim Grkom Nikosom. Rekla je da će se venčanje zapravo održati na nekoliko lokacija i da će napraviti grandiozno veselje. Međutim, to se ipak nije desilo.

foto: Vladimir Šporčić
foto: Vladimir Šporčić

Maja je rekla da će tokom leta izgovoriti sudbonosno da po treći put. Jedna od destinacija za venčanje bila je i Srbija, ali i Grčka. Kako nije želela klasičnu svadbu, ova umetnica je objasnila kako će njeno slavlje zapravo trajati nedeljama i kako će uključiti putovanje u nekoliko država.

 

A post shared by Maja Volk (@majazmaja59) on

Iako Maja i njen verenik Nikos uživaju u ljubavi, venčanje se još uvek nije održalo. Razlozi za to nisu otkriveni.

 

Maja Volk: Zbog venčanja napuštam Srbiju

 

 

Maja i Nikos trenutno borave u Škotskoj, ali će Volkova uskoro ponovo posetiti Srbiju. Ipak, budući kum ove šarmantne dame rekao je šta on misli o celokupnoj situaciji: 

- Onaj njen Grk je već imao dve svadbe i plaši se toga. On je odbio da bude velike svadbe, spektakla, kako je ona u medijima govorila. Nije hteo, ona ga je forsirala. Stavila ga je pred svršen čin, pa je pristao samo na to da se venčaju. On smatra da su odrasli ljudi i da im to venčanje nije potrebno. Međutim, on je njoj rekao kada su se upoznali da on želi da njihova ljubav bude do kraja života, a Maja je to shvatila kao brak, međutim on nije za to. Ona je htela i u opštini i u crkvi da se venčaju i da to bude veliko slavlje za porodicu i prijatelje, ali na kraju je uspela da ga nagovori da to bude opštinsko u Atini - otkriva za “Blic puls” Majin budući kum.

makonda-tracker