Zvezda zvezdz privlači

Ne može da sakrije svoju sreću: Katarina Radivojević ruku pod ruku sa velikim holivudskim glumcem (FOTO)

0

Nakon nekoliko godina u Holivudu, zbog snimanja druge sezone serije "Ubice mog oca" popularna glumica Katarina Radivojević vratila se u Srbiju. Događaj koji je usledio bio je dokaz da je to bila dobra poslovna odluka...

foto: Miloš Ćetković
foto: Miloš Ćetković

Naime, Katarina Radivojević dobila je poziv da snimi jedan akcioni triler u holivudskoj produkciji, u komšiluku!

foto: Miloš Ćetković

Hrvatsko ostrvo Hvar biće jedna od destinacija na kojoj će ovaj projekat, vredan 50 miliona dolara, biti snimljen, a produkcijski tim, u kom je i sama Katarina Radivojević, nedeljama je obilazio lokacije na Jadranu kako bi pronašli najpogodnije mesto za svoj film.

 

Zaplet kakav niko nije očekivao: Još jedna briga nad glavom Vuka Kostića - Katarina Radivojević u drugom stanju? (FOTO)

 

Katarina, koja se tako pored glumačkog posla uhvatila i onog produkcijskog, otkrila je detalje novog filma u kojem će i ona imati jednu od glavnih uloga.

Glavni producent je Džozef Tufaro iz Gold Star Filma, u čija su tri poslednja filma igrale zvezde poput Hale Beri, Arnolda Švarcenegera, Kristofera Vokena. Hrvatska će se naći ne samo kao lokacija, nego i kroz značajne događaje u filmu", rekla je glumica.

Preča joj karijera nego diploma: Katarina Radivojević napokon diplomirala (FOTO)

 

Tako će se zvezda poznatih filmova poput "Zone Zamfirove" i "Čarlstona za Ognjenku", naći rame uz rame sa velikim holivudskim imenima, koja se zasad čuvaju u tajnosti, a poznato je samo jedno od njih. U pitanju je Tom Henks.

 

foto: Profimedia

 

makonda-tracker