stop nasilju

Dramatična ispovest ranjene glumice: Ivana Panzalović ispričala detalje tragedije u kojoj se borila za život, kao i da nije trpela nasilje u vezi

0

Glumica Ivana Panzalović doslovno je preživela pravu dramu u kojoj je jedva izvukla živu glavu. Njen verenik se ubio nakon što je pucao na nju, a samo sticajem okolnosti uspela je da preživi. 

foto: Facebook
foto: Facebook

Ivana, koja je prekjuče operisana, smogla je snage i prepričala dramu koju je preživela. Ona je nekoliko meseci u vezi s Cvetanovićem, a verili su se 7. avgusta.

 

Sve se desilo u tri sekunde. Posvađali smo se, on je prvo zgrabio nož i jurio me po stanu. Uspela sam da pozovem policiju, a kad sam završila razgovor, on mi je uperio pištolj u glavu i pucao. Pala sam na pod, mislila sam da sam mrtva, krv mi je lila niz glavu. Odmah potom je pucao i u sebe, tu preda mnom, strašno. Istrčala sam napolje, sa otvorenom ranom na glavi, kako bih potražila pomoć - priseća se glumica jezivih detalja tragedije i dodaje:

 

Otkiven motiv tragedije u kojoj je upucana glumica Ivana Panzalović

 

- U tim trenucima nisam znala šta se dešava. Nisam stigla da uhvatim pištolj, da pokušam da mu ga otmem i sklonim. Nisam imala kud, jer je on neočekivano izvadio oružje. Nije mi bilo ni na kraj pameti da će pucati, sve se odigralo prebrzo i iznenada. - kaže Ivana za Kurir.

foto: Kurir


Glumica  kaže da u odnosu sa Cvetanovićem ništa nije ukazivalo na ovakav epilog, te da ranije nije trpela nasilje.

- Ja sam protiv svakog vida nasilja. Za mene je i šamar nasilje, tako da sigurno ne bih bila s njim u vezi da je bio nasilan. Znala sam da ima pištolj, ali kako ga nikada ranije nije potezao, nisam ni imala potrebe da se bojim zbog toga - kaže Ivana.

makonda-tracker