Lindzi Lohan završila s rehabilitacijom

0
Problematična glumica Lindzi Lohan otpuštena je sa rehabilitacije od narkotika pošto su lekari zaključili da više nije zavisnik od droga
foto: BANG
foto: BANG

Nakon svega dvadeset i dva provedena dana od sudski joj određenih tri meseca na klinici za odvikavanje od opojnih sredstava, lekari su glumicu Lindzi Lohan otpustili kući. Osoblje ove specijalizovane klinike za rehabilitaciju donelo je zaključak kako nakon uspešne detoksikacije organizma posrnula plavuša više nema simptome fizičke i mentalne zavisnosti od opijata, zbog čijeg je učestalog korišćenja tokom vožnje više puta bila hapšena, a zatim i osuđena na kaznu zatvorom i institucionalizovani stručni tretman odvikavanja od svih narkotika kojima je bila sklona.

Međutim, iako je ispunila sve zahteve suda, Lindzin slučaj još uvek nije završen. Tokom narednih dana, sud bi u dogovoru sa tužilaštvom i glumičinim advokatima trebalo da odluči koji su dalji koraci u resocijalizaciji ove nekadašnje tinejdž zvezde, a i koliko često će Lindzi biti u obavezi da se javlja nadležnim ustanovama, kako bi svi bili sigurni da ovog puta neće prekršiti pravila uslovne slobode.

makonda-tracker