NEKAD I SAD

Slavnu pevačicu otac je napustio kada je imala samo dva meseca: Devojčica sa slike danas je svetska zvezda i drži čak 11 Ginisovih rekorda

0

Mega zvezda je bez oca ostala kad je imala samo dva meseca. Rođena je 1988. godine, a njena majka tad je imala samo 18 godina.

foto: Instagram/printscreen@adele_is_only_queen
foto: Instagram/printscreen@adele_is_only_queen

Ubrzo nakon što je rođena Adel, njen otac pokupio je stvari i napustio ih, a ona je zbog mnogobrojnih selidbi širom Velike Britanije tokom mladosti promenila desetak različitih škola.

 

Adel otkrila trik za porcelanski ten: Sve vreme ste pogrešno stavljale korektor, evo u čemu ste grešile (FOTO)
 

Nikad nije žudela za slavom. Jedan prijatelj je objavio njenu pesmu na društvenim mrežama, pa su je vrlo brzo prepoznali i producenti.

 

Bilo je to 2006. godine kad je potpisala ugovor s diskografskom kućom i izdala prvi album "19" koji se prodao u 10 miliona primeraka.

Zatim se zaljubila u deset godina starijeg muškarca, a kad su raskinuli, napisala je pesmu "Someone like you" koja je postala ogromni hit i stvorio od nje jednu od najpoznatijih pevačica na svetu.

 

Možda ste kupili nešto od nje, a da niste ni znali: Adel ima fenomenalan tajni hobi

 

Danas iza sebe ima tri studijska albuma, 15 osvojenih Gremija i stotine drugih nagrada. Osim toga, drži čak 11 rekorda u Ginisovoj knjizi rekorda.


 

makonda-tracker