Marija Kilibarda: Nezaboravan odmor sa sestrama na Tenerifima

Nakon odmora u Crnoj Gori gde je uživala u društvu dečka Ognjena Kajganića, voditeljka Marija Kilibarda uživala je na Tenerifima u društvu sestara Jovane i Olivere
0
1 / 9 Foto: Privatna Arhiva

Posle naporne radne godine Marija je sa CMC-om otputovala na Tenerife, gde je uživala sa rođenim sestrama Jovanom i Oliverom.  

- Bile smo smeštene u luksuznom hotelu Regency Country Club koji se nalazi u brdu i važi za jedan od najboljih na ostrvu. Ponuda specijaliteta u hotelu bila je izvanredna, a mi smo se uglavnom opredeljivale za mediteranska lagana jela sa morskim plodovima - kaže Marija.

Ona i njene sestre koristile su svaku priliku da dobro upoznaju čuveno špansko ostrvo i informišu se o njegovim znamenitostima. O tome svedoči podatak da su tokom desetodnevnog letovanja njene sestre i ona samo jednom izašle u noćni provod.

- U baru na samoj obali provele smo se odlično, ali su nam se više dopale dnevne aktivnosti. Vrlo je zanimljivo bilo videti plaže sa crnim peskom. Uživale smo u gledanju flamenka, a veoma nam se dopalo i čuveno špansko piće sangrija. Poseban doživljaj za nas predstavljale su posete delfinarijumima u zabavnim parkovima – otkriva šarmantna voditeljka.

Tri dame posetile su poznati grad Santa Kruz gde su obišle brojne znamenitosti, a uživale su i u prelepim plažama i parkovima ovog grada.

- Poseban utisak na nas ostavila je poseta okolini uspavanog vulkana Teide - kaže Marija, koja se pre boravka na Tenerifama sa svojim dečkom, Ognjenom Kajganićem odmarala na Crnogorskom primorju.

Jedna od naših najpoznatijih voditeljki koristi svaku priliku i mogućnost da upozna nove destinacije, jer je svako putovanje obogati i donose novo iskustvo. Zato je odlučila da promoviše putovanja kao kulturnu i životnu potrebu savremenog čoveka.

- Imam visoke kriterijume i očekivanja kada biram turističke aranžmane. Znam koliko je danas teško zaraditi novac, pa želim da agencija koju odaberen opravda moje poverenje. U turističkoj agenciji CMC prepoznala sam profesionalnost i kvalitet - zaključuje atraktivna crnka. Ona ističe da smo nakon ukidanja viza u situaciji da bolje upoznamo lepotu i raznolikost drugih kultura, te da takvu priliku, ako za to imamo mogućnosti, ne bi trebalo propustiti.

makonda-tracker