kao sav normalan svet

Džulija Roberts ponovo u Beogradu sa posebnim zahtevom: Molim vas, razumite me (FOTO)

0

Poznata glumica se nedavno ponovo našla u srpskoj prestonici sa jednim zahtevom koji će svi razumeti. 

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Holivudska diva Džulija Roberts ponovo je u Beogradu, a svetska zvezda viđena je u jednom poznatom prestoničkom restoranu. Ona je u kratkom razgovoru za domaće medije otkrila kako se oseća u našem glavnom gradu.

 

Pokušala je da se sakrije od znatiželjnih pogleda, ali joj to nije pošlo za rukom: Džulija Roberts ponovo u Beogradu!

Lepo mi je u Beogradu", rekla je nasmejana i dobro raspoložena Džulija, kojoj je društvo pravio Finej, njen najstariji sin.

 

Nastavak pročitajte na sledećoj strani

 

foto: Profimedia


Džulija, međutim, nije želela da razgovara, jer je sa sinom uživala u šetnji.

 

Molim vas, razumite me. Sa sinom uživam u šetnji vašom prestonicom i ne bih da se o tome diže velika medijska prašina", ljubazno je rekla glumica, koju godinama proglašavaju za najlepšu ženu sveta.

 

Inače, Džulija je prvo otišla sa Finejom na ručak. Iako su sedeli u bašti restorana, ipak su se smestili u deo koji je bio zaklonjen od pogleda prolaznika.

 

Kada ti Džulija Roberts pozvoni na vrata: Njen šarmantni osmeh bio je dovoljan da ispravi svaku grešku (FOTO)

 

Jedna od najvećih holivudskih diva ponašala se kao normalan svet i strpljivo je čekala da stigne hrana za mališana. Bila je obučena u svetloplavu haljinu sa floralnim dezenom, a velikim naočarima krila je lice.

 

Nastavak pročitajte na sledećoj strani

 

 

foto: Profimedia

 

Finej je naručio panko piletinu, tačnije hrskavo meso u japanskim prezlama, dok je Džulija, koja je vegetarijanac, pila samo kafu i flaširanu vodu. Oni su se zadržali četrdesetak minuta na ručku, a kada je račun, koji je iznosio oko 600 dinara, stigao, glumica je platila i sa sinom izašla iz restorana.

 

Njihova sličnost je neverovatna a nisu sestre: Susret koji Džulija Roberts nikada neće zaboraviti (FOTO)

 

Robertsova ni ovoga puta nije imala obezbeđenje, pa je bez pratnje šetala ulicama prestonice. Podsetimo, ona je krajem jula prvi put posetila Beograd sa decom i suprugom Danijelom Moderom, koji je u našoj zemlji birao lokaciju za svoj novi film.

makonda-tracker