jezivo

Ovo je poslednja fotografija glumice iz Kursadžija: Ivana Panzalović krila tajnu (FOTO)

Nazad na članak
Ostavite Komentar

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjeni su govor mržnje, vređanje na nacionalnoj, rasnoj ili rodnoj osnovi, vređanje ličnosti korisnika i osoba čija se imena pojavljuju na sadržajima portala, kao i upotreba vulgarnih reči. Svako korišćenje portala suprotno navedenom biće kažnjeno oduzimanjem prava korisnika na pristup portalu kome će pristup biti trajno ili privremeno uskraćen. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbednosti korisnika portala, kao i lica čije se ime navodi u sadržaju portala, putem pretnji ili na bilo koji drugi način, nije dozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti krivično gonjeno od strane nadležnih organa. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnose na teme portala biće obrisani bez prethodne najave, a korisnicima koji pošalju takve komentare i sadržaje biće u više navrata onemogućen pristup portalu. Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen, ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 4

Beograd

07-09-2017 11:41h
Ona 30 on 60 alo bre ..... on estetski hirurg.... pa nju ni mama neće poznati, sve je to njegovih ruku delo.... Žao mi je svakog života i njenog i njegovog, moglo je to i drugačije da se reši.

Dobojka

07-09-2017 19:14h
@Beograd
Ivana je 100% prirodna ljepotica, od malena. Njoj nikada nije trebao plastični hirurg radi estetskih operacija. Trebao je biti gospodin i pustiti je da ode iz njegovog života

Saska

07-09-2017 23:42h
Zalosno je sto stalno neka zena bude ubijena u porodicnom nasilju, ili pretucena ona je imala mnogo srece, mlada je i bilo bih steta, njen izbor je njena stvar ali u buduce mora dobro promisliti kad nekog upozna, ovo je za dlaku izbegla smrt. Sto se tice njenog izgleda, bila je lepa i pre nego sto je ovog upoznala, nije joj on pomogao oko izgleda, zato se i zaljubio u prirodnu lepotu.

Dragana

08-09-2017 12:59h
Isto tako znala je kad je stupala u intimnu vezu da je on izgradjen covek od 59 godina i da nemoze da se igra sa necijim osecanjima !A isto tako nepodrzavam nasilje niti bilo sta sto se svodi na nasilje!Ali isto tako mislim da je ona bila ta koja je njega izvoltirala i dovela do ovoga sto se desilo!A zao mi je svakog ljuckog zivota pa i njegovog a ona ce se oporaviti i krenuti dalje a njega nikada vise!
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara: