Keti Peri: Ostvarenje tinejdžerskog sna

0
Osim toga što je zauzeta planiranjem venčanja sa svojim verenikom Raselom Brendom, planetarna pop zvezda Keti Peri ovih dana je izbacila na tržište i svoj najnoviji singl, pesmu Teenage Dream
foto: BANG
foto: BANG

Atraktivna brineta Keti Peri, priznala je kako bi volela da jednog dana ima decu sa svojim verenikom Raselom Brendom, ali da još uvek nije došlo pravo vreme za to.

- Momentalno sebe vidim isključivo kao profesionalca u svom poslu. Iskreno se nadam da ću u trenutku kada bude došlo vreme za decu, biti spremna u potpunosti da im se posvetim – poverila se Keti čitaocima britanskog OK magazina.

Atraktivna Keti i luckasti Rasel u jeku su priprema za venčanje koje bi trebalo na jesen da se održi u Indiji, a pevačica ne krije koliko je oduševljena svojim izabranikom.

- Njegov osećaj za detalje je besprekoran! Naveo me je da shvatim koliko je divan i pažljiv slušalac i toliko je bio uporan da uskoči u moj svet. Oduvek sam maštala da se u mom životu pojavi neko ko će mi predstavljati pravi emotivni, duhovni i mentalni izazov, a u Raselu sam pronašla sve to. Imamo sličan smisao za humor i neprekidno zbijamo šale. Na neki način našu povezanost učvršćuje to što što nam iznova uspeva da jedno drugo nasmejemo – rekla je Keti koja je juče lansirala svoj novi hit Teenage Dream.

Poslušajte Ketin novi singl Teenage Dream i pogledajte zvanični spot sa tekstom pesme:

makonda-tracker