spektakularno

Njih obožavaju i stariji i mlađi: Riblja Čorba na turneji u Americi!

0

Jedna od najpopularnijih, najznačajnijih i najdugovečnijih srpskih i jugoslovenskih rok grupa, uskoro kreće na turneju RIBLJA ČORBA USA & CANADA TOUR 2017.

foto: Promo
foto: Promo

Sredinom septembra „Riblja Čorba“ ide „preko bare“. Nastupi u Americi i Kanadi su deo ovogodišnje proslave jubileja - 40. godina postojanja na muzičkoj sceni, a bend je izjavio da je najbolji način da proslave rođendan sa publikom koja je sa njima sve ove godine.

 

Očekuje ih druženje sa obožavaocima u Americi i Kanadi:

 

14.9. - Njujork

15.9. - Čikago

16.9. - Toronto

17.9. - Vašington

20.9. - Majami

 

Ono sto je obećano publici je dobra zabava i muzika za sve generacije koje su odrastale uz njih, uz mnoštvo najvećih, bezvremenskih hitova. Interesovanje za koncerte i pored letnjih odmora je ogromno.

 

Tokom protekle četiri decenije „Riblja čorba“ objavila je preko 200 pesama, od kojih su većina antologijski hitovi. Spisak hitova je podugačak, pa Bori Đorđeviću i ekipi neće biti lako da odabere 30-40 numera za izvođenje na koncertima tokom turneje.

 

Danas im se raduju svi, kako mlađi, tako i stariji i sigurno je da su zaslužili epitet jednog od najboljih muzičkih sastava u regionu, a i šire.

 

Karte za turneju su dostupne na: www.purelivemusic.com

makonda-tracker