sreća u domu

Kada Tara stigne kući, sačekaće je mali raj: Otkriveni detalji iznenađenja koje za mezimicu sprema porodica Đoković (FOTO)

0

Jelenin porođaj u Monte Karlu protekao je u najboljem redu, a u Monako su stigli i svi članovi porodice Đoković i Ristić

foto: Damir Dervišagić
foto: Damir Dervišagić

Radosne vesti koje su u porodicu Đoković stigle u subotu veče usrećile su ne samo roditelje male Tare, Novaka i Jelenu Đoković, već i bake, deke, tetku i ujake koji uveliko slave u Monte Karlu. Kako "Blic" saznaje, Jelenin porođaj u kompleksu "Grejs Keli", gde se i prvi put porodila, prošao je u najboljem redu, a mama se dobro oseća.

 

Uz nju je sve vreme bio Novak, čiji je prvi susret sa ćerkom protekao vrlo emotivno.

 

Luksuzni kompleks: Ovako izgleda porodilište u kojem je Jelena Đoković rodila Taru (FOTO)

 

- Od trenutka kada su Jeleni počele kontrakcije, Novak se nije odvajao od nje. Porođaj je prošao u najboljem redu i Jelena je već posle nekoliko sati mogla sama da funkcioniše. Doktori su istog trenutka Novaku doneli Taru a on je od uzbuđenja zaplakao. Suze radosnice na licu svog supruga raznežile su Jelenu, kao i sam prizor kako Novak drži njihovu ćerku u naručju - kaže naš izvor koji se zatekao na licu mesta i dodaje:

 

Nastavak na narednoj strani...

 

 

makonda-tracker