Viktor Troicki i Sunčica Travica: Zlobnici nam se mešaju u ljubav

0
Mladi teniser Viktor Troicki i njegova devojka Sunčica u izjavi za Story demantovali su nedavne medijske spekulacije koje govore o tome da je njihovoj romansi došao kraj.
foto: Marko Poplašen
foto: Marko Poplašen

Iako se već mesecima unazad šuška da naš slavni teniser Viktor Troicki i njegova devojka, fotomodel Sunčica Travica, nisu više zajedno, njih dvoje tvrde kako nije istina da su raskinuli.

- Sunčica nije sa mnom u Americi, ali sa našom vezom je sve u redu. Ipak, pošto sam okupiran učešćem na turnirima, nas dvoje ne planiramo uskoro da idemo na zajednički odmor – rekao je Viktor za Story.

Paralelno, njegova voljena smatra da nema potrebe da se uzbuđuje zbog spekulacija o njenoj navodnoj aferi sa sinom jednog imućnog srpskog biznismena.

- Samo neka oni koji nemaju svoje živote nastave da mi pripisuju takve stvari. Muka mi je više od demantovanja da smo Viktor i ja raskinuli. Mnogi se bespravno mešaju u našu ljubav, a volela bih da nas zlobni ljudi ostave na miru – ispričala je za Story Sunčica koja se trenutno nalazi u Srbiji.

Nikola Rumenić

makonda-tracker