Nikolina Pišek: Ne ulazim na Farmu

1
Zanosna televizijska zvezda Nikolina Pišek u ekskluzivnoj izjavi za Story.rs otkrila je kako će morati da razočara sve svoje fanove koji su se nadali da će ovu zgodnu damu moći da gledaju u novom VIP serijalu Farme

Atraktivna voditeljka Nikolina Pišek poziv za učešće na srpskoj Farmi dobila je tek nakon što je objavljena vest da će upravo ona biti jedna od takmičarki novog serijala ovog popularnog rijalitija.

- Uopšte nije istina da ulazim na Farmu, niti sam razmišljala o tome. Nakon što je ta vest objavljena u srpskim medijima, dobila sam poziv od producenata Farme, ali sam odbila učešće. Rekla sam im da zaista ne dolazi u obzir da se tamo pojavim, pošto je to za mene apsolutno nemoguće, čak i da nemam unapred zakazane termine za snimanje serije Najbolje godine – rekla je Nikolina.

Ova lepotica bila je voljna i da prokomentariše prošlonedeljnu anketu na našem sajtu, u kojoj su naši čitaoci većinski izglasali da bi želeli da je vide u pomenutom rijalitiju.

- Čula sam za anketu i hvala svim posetiocima Story portala koji su glasali, ali ipak me nećete videti na Farmi – kroz smeh je zaključila jedna od najlepših dama sa javne scene bivše Jugoslavije.

Nikola Rumenić

makonda-tracker