Vuk Kostić: Prva romantična morska pustolovina

Glumac Vuk Kostić i njegova izabranica Ana posle više od godinu dana veze otisnuli su se u prvu zajedničku putolovinu po Crnoj Gori gde su im povremeno društvo pravili njegov brat Nestor i kolega Viktor Savić
3
1 / 5 Foto: Privatna Arhiva

U iščekivanju beogradske premijere filma Žena sa slomljenim nosem u kojoj je odigrao dličnu rolu, glumac Vuk Kostić otisnuo se u nesvakidašnju morsku pustolovinu sa voljenom izabranicom Anom, starijim bratom Nestrorom i kolegom i prijateljem Vitorom Savićem. U isti mah romantično, ali i veoma uzbudljivo letovanje na Crnogorskom primorju talentovanom umetniku ostaće zauvek u sećanju, budući da je sa najmilijim društvom iz mesta Bigova pokraj Tivta svakodnevno obilazio atraktivne destinacije jedrilicom svog brata.   

- Moj brat Nestor iz Splita je krenuo brodom za Nicu i Kan na paradu brodova Boat show, ali je nekoliko dana proveo sa nama. Krstarili smo po čitavom primorju i odlično se proveli. Pre ovog letovanja, Nestor I ja smo se videli početkom 2010. godine, dok je on boravio u Ujedinjeim Arapskim Emiratima. Pre toga dugo je bio u Meksiku i ne znam koja mu je sledeća destinacija – priča Vuk koji neizbrisive uspomene iz Crne Gore nosi ponajviše zbog činjenice da mu je na odmoru društvo pravila devojak Ana sa kojom se zabavlja od proleća 2009. godine. Iako u Begradu žive u istoj ulici, zbog Kostićevih stalnih obaveza partneri se retko viđaju, te su odmor iskoristili da se potpuno posvete jedno drugom.

- Naravno, sa Anom mi je bilo najlepše. Nismo imali klasičan i miran odmor, nego smo veoma često izlazili po Budvi i Herceg Novom. Ovo nam je bilo i prvo zajedničko letovanje i zauvek ću ga pamtiti – otkriva popularni glumac kome adrenalin nije dozvolio da propusti uzbudljivi podvodni riblov sa kolegom Viktorom Savićem.

- Nas dvojica smo u Tivtu igrali predstavu Ples u tami reditelja Juga Radivojevića, nakon čega je usledio i zajednički odmor. Ne bih da ispadne da se hvalim, ali ja sam imao više sreće kada je reč o ulovu ribe, pošto je on bio kraće na moru – sa osmehom na licu kaže Vuk, koji je tokom letovanja prisusutvovao i filmskom festivalu u Herceg Novom gde je uživao u premijeri ostvarenja Žena sa slomljenim nosem reditelja Srđana Koljevića, a u produkciji Baš čelika.

Nikola Rumenić

makonda-tracker