Nikad prežaljena princeza Dajana sa sobom je nosila brojne tajne, a neke od njih su obelodanjene tek nakon njene smrti. Specifična ishrane princeze mnoge će iznenaditi.
![foto: Profimedia](/data/images/2016/12/31/11/148019_profimedia0191861282_ff.jpg?ver=1504211756)
Daren Mekgrejdi, čak 11 godina kuvao je za Lejdi Di, što ga čini kompetentnim da priča o tome kako se princeza hranila. Po njegovim navodima, ona je izbegavala crveno mesto i ugljene hidrate, ali ipak je volela katkad da se opusti uz savršen čokoladni mus.Takođe, slaba tačka bili su joj hleb u maslac pudingu, piše Stil.
Princeza je vodila prilično zdrav život, a svom kuvaru jednom je rekla :
" Ti vodi računa o masnoćama, a ja ću o kalorijama kada odem u teretanu."
Nastavak teksta pročitajte na sledećoj strani...
Lejdi Di je volela punjene paprike, mada ih je vrlo retko jela. Meso se na njenoj trpezi nalazilo jedino onda kada joj neko dolazi u goste. Klint Istvudova poseta obeležena je pečenom jagnjetinom, ali se nakon toga, princeza uvek vraćala na uživanje u barenom krompiru, jajima i svežem povrću.
Krvavi trag britanske krune : 20 godina od smrti Ledi Di
Princeza Dajana, svojoj deci, Vilijamu i Hariju dozvoljavala je da jedu slatkiše, bez obzira na njen zdrav način ishrane. Ponekada je čak tražila da njena hrana izgleda poput pica i kolača koji su omiljeni njenoj deci, kako bi im stvorila utisak da jedu iste namirnice.