Nikad prežaljena princeza Dajana sa sobom je nosila brojne tajne, a neke od njih su obelodanjene tek nakon njene smrti. Specifična ishrane princeze mnoge će iznenaditi.
Daren Mekgrejdi, čak 11 godina kuvao je za Lejdi Di, što ga čini kompetentnim da priča o tome kako se princeza hranila. Po njegovim navodima, ona je izbegavala crveno mesto i ugljene hidrate, ali ipak je volela katkad da se opusti uz savršen čokoladni mus.Takođe, slaba tačka bili su joj hleb u maslac pudingu, piše Stil.
Princeza je vodila prilično zdrav život, a svom kuvaru jednom je rekla :
" Ti vodi računa o masnoćama, a ja ću o kalorijama kada odem u teretanu."
Nastavak teksta pročitajte na sledećoj strani...
Lejdi Di je volela punjene paprike, mada ih je vrlo retko jela. Meso se na njenoj trpezi nalazilo jedino onda kada joj neko dolazi u goste. Klint Istvudova poseta obeležena je pečenom jagnjetinom, ali se nakon toga, princeza uvek vraćala na uživanje u barenom krompiru, jajima i svežem povrću.
Krvavi trag britanske krune : 20 godina od smrti Ledi Di
Princeza Dajana, svojoj deci, Vilijamu i Hariju dozvoljavala je da jedu slatkiše, bez obzira na njen zdrav način ishrane. Ponekada je čak tražila da njena hrana izgleda poput pica i kolača koji su omiljeni njenoj deci, kako bi im stvorila utisak da jedu iste namirnice.