Anđelina Džoli u filmu Mit o Sizifu

2
Holivudska glumica Anđelina Džoli stigla je u društvu svoje dece na Brione na poziv glumca Radeta Šerbedžije, a od jeseni bi trebalo da zaigra u filmu Filipa Gajića Mit o Sizifu
Foto: Bang
Foto: Bang

Čuvena glumica Anđelina Džoli doputovala je danas na hrvatsko ostrvo Brioni u društvu svoje dece: devetogodišnjeg Medoksa, sedmogodišnjeg Paksa, petogodišnje Zahare, četvorogodišnje Šajlo i dvogodišnjih blizanaca Vivijen i Noksa. Zvezda holivudskih blokbastera u posetu hrvatskom primorju doputovala je na poziv glumca Radeta Šerbedžije, koji na Brionima ima teatar Ulysses, a večeras bi trebalo da prisustvuje izvođenju njegove predstave Kralj Lir. Tridesetpetogodišnja glumica zahtevala je samo zaštitu od novinara i fotoreportera, u želji da, na miru, iz publike gleda izvođenje ovog komada.

Zanimljivo je da bi Anđelina trebalo da zaigra i u rediteljskom prvencu Filipa Gajića Mit o Sizifu, u kome glavne uloge tumače Rambo Amadeus, Katarina Žutić, Goran Jeftić, Lucija Šerbedžija, Ana Bretšnajder, Danijela Štajnfild, Bojan Dimitrijević i mnogi drugi.

- Istina je da će se snimanje filma Mit o Sizifu nastaviti u septembru, a o spekulacijama da će Anđelina Džoli glumiti u ovom filmu još uvek ne mogu da govorim – rekao je Filip Gajić za Story.rs.

Nikola Rumenić

makonda-tracker