ozbiljni planovi

Vest koja se nekima neće svideti: Popović se oglasio nakon informacija da napušta Grand

0

Vest da Saša Popović od sledeće godine napušta Grand produkciju, ali i Srbiju dočekana s nevericom u svetu šoubiza.

foto: Stefan Jokić
foto: Stefan Jokić

Popović je na čelu Grand produkcije već skoro dve decenije i nekoliko desetina pevača iznedrio je na muzičko nebo.

 

 

Milica Todorović, Milica Pavlović, Darko Lazić, Ana Sević, Milan Stanković, Saša Kapor, Nikolina Kovač, Rada Manojlović, Milan Stanković samo su neki od pevača koji su ostvarili svoje snove kroz Zvezde Granda.

 

 

Kada je juče objavljena informacija da Saša od naredne godine neće više biti deo Granda mnogi su se zabrinuli, a ova vest imala je veliki odjek u javnosti.

 

Nastavak teksta pročitajte na sledećoj strani...

 

Iako nema običaj da se javno oglašava, Popović je sada morao to da učini. Direktor Granda izneo je svoje mišljenje o svemu:

- Činjenica je da ’Grand produkcija’ proizvodi najbolje i najgledanije emisije, pa sam samim tim navikao da pred svaku novu sezonu čitam senzacionalne vesti o sebi. Ipak, reč je o netačnim informacijama. Nemam nameru da se povlačim iz posla, koji volim, naprotiv! Oran sam i spreman za nove projekte, pun sam elana i već me uhvatilla poslovna groznica. Ne samo da smo za ovu sezonu spremili fantastične projekte, vec u našem medija planu imamo ideje i za narednih pet godina - poručio je Saša, piše Blic.

 

Dok su se fanovi razočarali eventualnim odlaskom Popovića iz Granda, bilo je i onih koji su se ponadali da je ovo početak kraja poznate muzičke produkcije. 

makonda-tracker