pogrešna odluka

Operacija nosa pošla nizbrdo: Bivša učesnica Velikog brata se gorko pokajala (FOTO)

0

Bivša učesnica američkog rijalitija "Veliki brat" Kloi Feri priznala je da je njen nos zahvaljujući estetskim zahvatima postao previše mali, te ugrožava njeno zdravlje.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Dvadesetjednogodišnja Kloi Feri je svoju slavu stekla učešćem u raznim rijaliti emisijama, a u pauzama između snimanja redovno je išla na razne estetske operacije.

 

Tako je dovela sebe do stadijuma zavisnosti, a Kloi priznaje da je do sada uradila povećanje usana, popunjavanje obrva i botoks, korekciju jagodica, zube i tetovirane obrve.

 

Paparaci su se preznojili dok su je fotografisali: Rijaliti zvezda u kupaćem kostimu koji ubrzava puls do maksimuma (FOTO)

 

Iako je zadovoljna postignutim, ispostavilo se da joj operacija nosa zadaje ozbiljne probleme, i to ne one estetske. Kloi priznaje da ne podnosi svoj nos, odnosno nozdrve koje su toliko male da ne može da diše kroz njih.

 

Nastavak na narednoj strani...

 

 

- Kajem se zbog operacije nosa. Mrzim ga, a posebno ne volim svoje nozdrave koje treba da prošire. Zaista ne mogu da dišem - iskrena je.

 

Zbog tumora su mi uklonili 20 cm kože: Rijaliti zvezda prvi put o dvostrukoj borbi sa kancerom

 

Inače, Ferijeva je nedavno učestvovala u jednoj emisiji u kojoj je pričala o svojim nesigurnostima. Tada je priznala da je pre učešća u rijalitijima želela da sredi svoj izgled operacijama, ali nije mogla sebi to da priušti.

 

- Ako ne volite nešto na sebi, menjajte to. Pre rijaliti emisije nisam mogla da izdvojim novac za operacije, ali sada imam dovoljno da mogu da uradim bilo šta što me čini srećnom - zaključila je Kloi.

makonda-tracker