Sanja Brnović: Nastavljam druženje sa Ronaldinjom

Zgodna manekenka Sanja Brnović i fudbaler Milana Ronaldinjo de Asis Moreira nedavno su se upoznali u Budvi, a poznati fudbaler nije ostao imun na izgled stasite Crnogorke koja za Story.rs otkriva sve detalje poznanstva sa svetski poznatim sportistom
0
1 / 4 Foto: Privatna Arhiva

Bivša učesnica serijala VIP Veliki Brat Sanja Brnović dospela je u žižu interesovanja nakon nedavnog druženja sa svetski poznatim fudblerom Ronaldinjom, na koncertu Željka Samardžića u poznatoj diskoteci Top Hill u Budvi.

- Ronaldinja sam upoznala pre nekoliko noći na koncertu Željka Samardžića u diskoteci Top Hill. Neverovatna je bila situacija kada je počeo da pleše uz Željkove pesme. Nas dvoje smo se slučajno sreli kada smo išli do toaleta. Nakon što me je video skroz se zbunio, nije mogao da dođe sebi, pa sam imala osećaj kao da nikada pre u životu nije video ženu. Kasnije smo stupili u razgovor, jer smo sedeli u susednim separeima, i tako smo saznali da imamo mnogo zajedničkih prijatelja. Ronaldinjo je iskoristio priliku da pohvali moj izgled, konstantno ponavljajući da sam prelepa – govori Sanja, koja demantuje da između nje i čuvenog Brazilca postoji nešto više od prijateljstva.

- Između nas se nije dogodilo ništa što bi moglo da vodi ka nekoj romansi ili ljubavnoj vezi. Nije me šarmirao, ali me je oduševilo to što je jako pozitivan, tako da sam se smejala sve vreme tokom našeg razgovora. Nije se odigralo nikakvo muvanje, jer se nakon našeg druženja svako vratio svom društvu. Ni u jednom trenutku ga nisam gledala kao potencijalnog dečka, već samo kao poznanika. Trenutno sam sama i uživam u mom emotivnom statusu. (smeh) Ronaldinjo i ja smo razmenili brojeve telefona, jer se on za deset dana ponovo vraća u Crnu Goru, pa smo se dogovorili da se čujemo i vidimo ukoliko ne budem otuptovala u Milano, gde imam nekoliko angažmana – otkriva Sanja Brnović za Story.rs .

Danilo Mašojević

makonda-tracker