Vremeplov

OMILJENI PAR IZ NESTAŠNIH GODINA BIO JE ŽRTVA ZLE SUDBINE: Drezik ima ožiljak preko CELOG LICA, a Anita... (FOTO, VIDEO)

3

Mnogi su obožavali seriju o grupi srednjoškolaca i njihovim ljubavima, problemima, ludorijama... A u centru te priče bili su Anita i Drezik, verovatno najpopularniji par u istoriji tinejdž serija.

foto: Youtube Printscreen
foto: Youtube Printscreen

Međutim, nakon "Nestašnih godina" - godinama nismo čuli ništa o popularnom glumačkom paru. Potom se Drezik (Kalan Malvej) 2014. pojavio u holivudskom spektaklu "300: Rise of an Empire" i to u jednoj od glavnih uloga, ali niko ga nije prepoznao.

Ispostavilo se da nisu godine uticale na njegovu transformaciju, već strašna saobraćajna nesreća koju je imao 2003. godine.

Sećate li se devojčice iz filma Ptice koje ne polete? Evo kako ona danas izgleda (FOTO)


Kalan Malvej preživeo je stravičan čeoni sudar pri brzini od 100km/h. Bio je zarobljen u vozilu skoro sat vremena dok nisu uspeli da ga oslobode. Rez na licu mu je bio od uva do uva, njegovo lice je jednostavno "palo" i 17 titanijumskih ploča su mu ubačene u lobanju da bi popravile frakture vilice i lica, a još uvek ne vidi na jedno oko.

 

Nastavak na narednoj strani...

 

makonda-tracker