Niz nesrećnih događaja na putu ka uspehu

Potresna životna priča Mire Furlan: Svakodnevno su joj pretili smrću, proterana je iz zemlje, a evo zašto se nikada neće vratiti u domovinu

0

Ostvarila je više nego uspešnu karijeru, kako u regionu tako i u Americi, ali put do zvezda nije bio nimalo lak.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Mira Furlan je jedna od najpopularnijih glumica bivše Jugoslavije. Rođena je u Zagrebu, a sada već davne 1991. godine, Mira se iz odselila u Ameriku gde je otpočela potpuno novi život. Međutim, njenom putu do uspeha prethodio je niz nesrećnih događaja. Majka joj je preminula od raka kada je glumica imala samo 16 godina, što je za nju bio pretežak udarac, zbog specifičnog odnosa koji su imale. Često su se svađale, a Mira joj je zatim pisala pokajnička pisma u kojima se izvinjavala.

 

Godinama nakon majčine smrti Mira Furlan otkriva pravu istinu: Ovako je izgledao njihov turbulentni i dramatični odnos (FOTO)
 

Mira je upoznala 1986. godine srpskog režisera Gorana Gajića sa kojim je ubrzo otpočela vezu. Pošto je zbog ljubavi živela na relaciji Beograd – Zagreb, hrvatski mediji su je početkom devedesetih godina optužili da se priklonila Srbiji i objavljivali tekstove u kojima su je nazivali izdajicom.

 

Nastavak na sledećoj strani...

makonda-tracker