drži mu palčeve

Halid Bešlić uputio snažnu poruku kolegi koji se bori sa teškom bolešću: Oliver je uvek bio pobednik, tako će biti i sada

0

Halid Bešlić uputio snažnu podršku kolegi Dragojeviću koji je javnosti otkrio da boluje od teške bolesti.

foto: Marina Lopičić
foto: Marina Lopičić

Naime, mnoge je ova vest šokirala jer pevač svojim ponašanjem i duhom nije odavao da ima zdravstvenih problema, a tužnu vest među poslednjima je primio njegov kolega Halid Bešlić.

 

- Oliveru, kao i svi, držim palčeve. Ne zna se još šta je tačno, treba biti strpljiv. Već će on to izneti, Bog će dati da bude sve u redu. On je uvek bio pobednik, tako će biti i sad. Čvrsto verujem da će pobediti ovu zloćudnu bolest - rekao je Halid.

 

Oliver Dragojević: Najlepše mi je kada sam sa unucima

 

Podršku kolegi Oliveru Dragojeviću pružio je i Željko Bebek.

 

- Zabrinut sam kao i svi, ali verujem u starog morskog vuka - rekao je Bebek.

 

Podsetimo, Oliveru je bolesno tkivo otkriveno u splitskom KBC-u kada mu je pozlilo na sahrani dobrog prijatelja. Do tog trenutka pevač nije osećao nikakve probleme ni tegobe, osim uobičajenih za ljude njegovih godina. U 69. godini bio je u odličnoj kondiciji, a ništa nije upućivalo na tešku bolest.

 

Oliver Dragojević: Izneverio bih samog sebe kada bih zapevao u Srbiji, ko želi da me čuje naći će me
 

Pevač čvrsto veruje da će sve biti u najboljem redu, da će ishod biti pozitivan i ne dozvoljava sebi da klone duhom.

 

- Je li me prepalo kad su mi lekari rekli da su našli sumnjivo tkivo koje je možda tumor? A zašto bih se se prepao? Imam 70 godina, više bi me iznenadilo da nisu ništa našli - rekao je šaljivo legendarni pevač pre nekoliko dana.

 

Oliver Dragojević: Tuga me je još više povezala s najbližima

makonda-tracker