Ana Mitić postala mama

0
Voditeljka vesti na TV Fox Ana Mitić porodila se danas u prepodnevnim satima u porodilištu Narodni front, a na svet je donela dečaka koji se zove Strahinja

Ana Mitić i njen suprug Vladan ranije su se dogovorili oko imena svog naslednika, koji je po rođenju bio težak 3, 450 kg i dugačak 52 cm. Novopečana mama kaže da je porođaj protekao u najboljem redu, veoma brzo i bez epidurala.

- Kontrakcije sam dobila oko pola tri u sredu ujutru, ali nisam paničila, nego sam lagano hodala po bolničkoj sobi, disala i opuštala se. Tek oko šest sati obavestila sam sestru, ali sam naglasila da ću sačekati svog doktora koji je došao u osam sati. Kada me je pregledao rekao mi je da je došlo vreme za porođaj, ali da je kasno za epidural. I tako je Strahinja nekih dva sata kasnije došao na svet. Muž je u vreme porođaja bio na poslu, a ja sam mu javila kada je sve bilo gotovo i kada sam se vratila u apartman. Stigao je u roku od pet minuta i presrećan je – rekla je raspoložena Ana Mitić, koja je već pripremila sobu za malog Strahinju.

makonda-tracker