Vremeplov

Sa Tošetom je pevala Volim osmeh tvoj, a onda joj je velika nesreća promenila život: Gde je i šta radi prelepa Antonija (FOTO)

0

Verujemo da vam je odlično poznata pesma Tošeta Proeskog koju je izveo sa Antonijom Šolom, ali sigurni smo da Antoniju niste godinama videli

foto: Youtube Printscreen
foto: Youtube Printscreen

Na poslednjem studijskom albumu "Igra bez granica", koji je pokojni makedonski pevač Tošete Proeski objavio u izdanju City Records-a, nalazi se i duetska pesma "Volim osmeh tvoj". Miljenik čitavog regiona ovu numeru snimio je 2007. godine sa Antonijom Šolom, koleginicom iz Hrvatske, a iako je prošlo ravno deset godina od premijernog emitovanja ovog hita, "Volim osmeh tvoj" sluša se i danas.


Čula je pesmu Tošeta Proeskog i osećanja su je ophrvala: Goca Tržan izgubila brata

Vesela pesma sa ljubavnom tematikom otvorila je davne 2007. godine Antoniji Šoli mnoga vrata širom regiona, budući da pre nego što je ukrstila glas sa Tošetom nije bila naročito poznata domaćoj publici. I danas se često na domaćim TV i radio stanicama može čuti hit čiji tekst znaju gotovo svi ljubitelji domaće pop muzike, a malo ko zna kako danas izgleda Antonija i čime se bavi.

 

Nastavak na narednoj strani...

 

 

makonda-tracker