drama

Zakazala operaciju:Gogi Sekulić ugroženo zdravlje

1

Pevačica Goga Sekulić nedavno je bila u žiži interesovanja nakon spekulacija da je u drugom stanju, a sada je nešto sasvim drugo glavna tema u njenom životu.

foto: Dragan Kadić
foto: Dragan Kadić

Sekulićeva će navodno u narednom periodu morati da se podvrgne hirurškom zahvatu jer joj je ugroženo zdravlje, piše Kurir.

 

Goga Sekulić već ima planove za svog sina: Volela bih da se oženi malom Tarom i tako bih postala Anina i Rastina prija (FOTO)

 

- Sekulićeva je povećala grudi još pre 12 godina i dosad nije imala problema. Međutim, poslednjih meseci su počeli jaki bolovi u kičmi, zbog kojih redovno ide na masažu. One joj pomažu, ali ne u potpunosti. Na kraju se obratila doktoru u Cirihu, koji ju je prvo iskritikovao što nije otišla da reši taj problem još pre godinu i po, kada se isto tako osećala. Ovog puta se neće izvući i moraće na operaciju - kaže izvor i dodaje da će folkerka morati za dva broja da smanji grudi.

 

A post shared by Goga Sekulic (@sekulicgoga) on

Pevačica je i pre godinu dana, kada je drastično smršala, imala problema sa silikonima. Prvo je zakazala intervenciju, a potom otkazala jer su joj iznenada prestali bolovi i smatrala je da joj operacija nije potrebna.

 

Goga se ovim povodom nije oglašavala.

 

 

makonda-tracker