Minja Miletić: Nezaboravni provod na Palma de Majorci

Voditeljka Jutarnjeg programa na TV Pink Minja Miletić provela je dvanaest dana letujući sa dečkom na popularnoj španskoj destinaciji Palma de Majorka
5
1 / 9 Foto: Privatna Arhiva

Tridesetogodišnja voditeljka odsela je sa svojim voljenim u predivnom hotelu Gran Melia Victoria koji se nalazi u samom gradu Palma.

- Grad mi se veoma dopao, jer ima predivnih uličica sa kafićima i barovima, a ljudi su veoma gostoljubivi. U centru se nalazi katedrala koja izgleda maestralno, pogotovu kada je osvetle uveče. U isto vreme kada sam bila na ostrvu letovala je i prva dama Amerike, Mišel Obama, tako da sam nekoliko puta imala priliku da vidim veliki broj automobila koje je pratilo obezbeđenje. Letovanje sam provela odmarajući se, uživala sam u sunčanju i kupanju na plažama Costa Illietas, Palmanova i Playa d'bossa. Uveče sam izlazila po barovima, a probala sam i njihovo tradicionalno jelo paella sa morskim plodovima. Posetila sam i Ibicu- ostrvo na koje uglavnom dolaze mladi, a zanimljivo je da se tamo sve devojke, kao i one malo starije gospođe, kupaju u toplesu, tako da sam i ja odlučila da se ne razlikujem od njih –rekla je uz osmeh Minja Miletić za Story.rs, koja se po povratku u Beograd vratila ulozi voditeljke Jutarnjeg programa na TV Pink.

Jelena Kulović

makonda-tracker