tiha voda breg roni

Strpljivo je čekala svojih 5 minuta, a onda mu servirala hladnu osvetu: Maestralan potez Melanije Tramp iznenadio i samog Donalda (FOTO)

1

Čuvena Slovenka postaje sve popularnija te njen suptilan uticaj sve više izlazi na površinu

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Ona više nije samo trofejna, mlađa i operisana supruga - prisutnost Melanije Tramp u medijima je sve češća, a dok njenom suprugu Donaldu i pastorki Ivanki popularnost opako pada, Slovenka postaje sve popularnija te njen suptilan uticaj sve više izlazi na površinu. Tako je Melanija u poslednjih nekoliko nedelja iz omražene postala simpatična, voljena prva dama, a to je nešto čemu se niko nije nadao. Najviše jer su je svi doživljavali kao sponzorušu koja je svoju mladost i lepotu prodala za novac i slavu, a tradicionalna američka javnost zamerala joj je i činjenicu da je tek brakom dobila zelenu kartu, odnosno da nije rođena Amerikanka.

 

Kao da želi da isključi Sloveniju iz svog života: Zašto Melanija više od deset godina nije kročila u rodnu Sevnicu?

 

Među svim Trampovima, ljudi su najmanja očekivanja imali od Melanije. Ona je pritom dolivala ulje na vatru - izbegavajući pojavljivanja, odlaganjem preseljenja u Belu kuću i opštim utiskom nezainteresovanosti za predsedništvo. U prvih pet meseci Donaldove vladavine živela je u Njujorku, a tada su bila aktuelna govorkanja da je u braku isključivo iz koristi, da je ne treba žaliti iako je očigledno da je Donald ne doživljava - budući da ga "vara".

 

Nastavak na narednoj strani...

 

 

makonda-tracker