Stanija Dobrojević: Neće više Lola voleti do bola

13
Zgodna Rumljanka Stanija Dobrojević nakon spekulacija da je u vezi sa fudbalerom Milanom Lolom Smiljanićem poručuje da se sa njim nije ni upoznala, iako su bili u istom separeu na splavu Blaywatch
Foto: Privatna arhiva
Foto: Privatna arhiva

Atraktivna apsolventkinja Ekomomskog fakulteta u Novom Sadu, zanosna manekenka Stanija Dobrojević ponovo je u centru pažnje domaćih medija, koji se utrkuju da saznaju što više informacija iz njenog privatnog života. Otkako se na prestoničkom splavu Blaywatch pojavila u društvu fudbalera Milana Lole Smiljanića, krenule su priče da su njih dvoje u vezi, ali lepa Stanija tvrdi da se sa njim nije čak ni upoznala, iako su bili u istom separeu.

-Dečka ne poznajem, iako smo se zadesili u istom društvu. Bilo je tu još fudbalera i devojaka, ali ja sam bila fokusirana na igranje sa drugaricama do kasnih sati a posle sam samo produžila na aerodrom gde me je čekao let za Nemačku a zatim za SAD. Ne opterećujem se medijskim napisima, i pevušim onu Severininu pesmu: Neće više Lola voleti do bola...Doduše sa pomalo izmenjenim stihovima koji glase: Momci za mnom nek plaču, ali ne plačem za njima ja! Ne bih da dajem marketing nijednom fudbaleru. Pevam i ne znam čemu sve to - kroz smeh poručuje Stanija iz Sjedinjenih Američkih Država.

Nikola Rumenić

makonda-tracker