Upoznajte poznate

Bezbrižni trenuci sa mamom i batom: Fotografija iz detinjstva glumca Vuka Kostića osvaja svet (FOTO)

0

Vuk Kostić uživa veliku slavu, te je poznato i da je sin legendarnog Mihajla Kostića Pljake, kao što su još mnoge stvari iz njegovog privatnog života "ugledale svetslost dana" po njegovim prvim uspesima. A da li ste upoznali njegovu majku Gordanu?

foto: Luka Šarac
foto: Luka Šarac

Vuk Kostić trenutno blista kao inspektor Aleksandar Jakovljević ("Ubice mog oca"), a kako mu je koleginica glumica Nina Janković otvorila Instagram profil, mnogo šta još on deli s javnošću, te imamo priliku da ga upoznamo i van uloga koje tumači.

foto: Instagram/printscreen

Najlepša mama na svetu... Moja mama."

 

A post shared by vuk kostic (@vukkosticbadza) on

Najnovijom fotografijom je tako otkrio jedan od najmilijih trenutaka iz detinjstva, gde provodi vreme sa mamom Gordanom, koja se ne pojavljuje mnogo u javnosti, i bratom Nestorom.

 

Zaplet kakav niko nije očekivao: Još jedna briga nad glavom Vuka Kostića - Katarina Radivojević u drugom stanju? (FOTO)

 

Inače, sin sin pokojnog Mihajla Kostića Pljake napomenuo je jednom prilikom da je bio jako vezan za oca, koji nije očekivao da će ga u profesiji naslediti.

Brat i ja smo pored Pljake zavoleli sport i lov. Niko nije mogao da me smiri, pa me je otac odveo kod Mike Aleksića u školu glume kako bi se negde svrteo na jednom mestu i čuo nešto pametno. Zainteresovalo me sve to... gluma, knjige... Dosta vremena sam provodio među očevim prijateljima glumcima, naročito sa Draganom Nikolićem, ali svi su mislili da ću postati neki sportista", rekao je Vuk.

foto: Dragan Kadić

 

makonda-tracker