prirodno prelepa

Verovali ili ne, ona danas puni 36 godina: 5 fotografija koje pokazuju zbog čega Slobodi Mićalović nema ravne

0

Jedna od najpopularnijih domaćih glumica danas slavi, a njeni obožavaoci i dalje ne mogu da poveruju da je ovo njen 36. rođendan.

foto: Instagram
foto: Instagram

 

Harizmatična Sloboda Mićalović prvu važniju ulogu imala je 2002. godine, kada se pojavila u televizijskom filmu Klasa, a iste godine pojavio se i film Zona Zamfirova, u kojem je Sloboda igrala Vasku izmećarku. Od tada je zabeležila veći broj rola na televiziji i velikom platnu, a izgradila je i zavidnu karijeru u pozorištu.

 

Međutim, ona ni deceniju i po otkad smo se prvi put divili njenom osmehu ne izgleda ni dan starije!

 

Emotivno prisećanje: Vojin Ćetković opisao trenutak kada je prvi put ugledao Slobodu

 

Šarmantna Boba, kako je prijatelji zovu, poznata je kao jedna od retkih domaćih zvezda koja koristi izuzetno malo make-up proizvoda. Budući da je blagoslovena prirodnom lepotom i razoražavajućim osmehom, to nimalo ne čudi - a sigurni smo da joj još dugo neće biti neophodni sati i sati doterivanja da bi nas očarala svaki put kad se pojavi. Damski stajling, maniri, harizma i lepota ove glumice i više su nego dovoljni!

 

Ponosna mama dveju devojčica i umetnica zavidne karijere objavila je danas na svom profilu na društvenoj mreži Instagram fotografiju u čijem je opisu istakla samo 36 i još jednom pokazala da pravoj lepoti nisu potrebi dodatni ukrasi.

 

 

A post shared by Sloboda (@sloboda_micalovic_boba) on

 

U to ime, podsetili smo se nekoliko Slobodinih izdanja koji su njene fanove ostavili bez daha.

 

1 / 5 Foto: Beta, Saša Đorđević
makonda-tracker