Katarina Radivojević: Leto briše ružna sećanja

1
Iako joj vreli letnji dani nisu doneli novu romansu, atraktivna glumica Katarina Radivojević i dalje veruje u ljubav i prvi put otkriva pozadinu incidenta u Klubu književnika čiji je bila akter
foto: Marko Poplašen
foto: Marko Poplašen

Tridesetogodišnja atraktivna glumica Katarina Radivojević leto provodi radno na lokacijama gde se odvija snimanje druge sezone serije Najbolje godine, u selu Dragošju pored Zagreba i na Hrvatskom primorju. U ulozi Lorene, jednog od glavnih likova ove porodično-humorističke serije, Katarini ne pada teško što u periodu predviđenom za odmor crpe snagu za rad pred kamerama.

- Radim posao koji volim i to je u ovom slučaju najbitnije. Ponekad ume da  bude naporno, naročito u periodu kada su velike vrućine, ali ako se nešto radi iz ljubavi, sve je mnogo lakše. S obzirom na to da i dalje traje recesija, ne žalim se. (Smeh) Drago mi je da radim, da sam nezavisna i da mogu da obezbedim sebi sve što poželim – počinje razgovor za Story Katarina koja još nije sigurna hoće li ovog leta stići da poseti Adu Bojanu, na kojoj tradicionalno letuje.

- Odmaraću se tokom čitavog avgusta i nadam se da ću taj period provesti na Jadranu, ali još ne znam tačno gde će to biti. Trenutno mi je veoma lepo na snimanju serije. U ovoj drugoj sezoni, sve je nekako bolje organizovano, biće novih eksterijera, ali i glumica i glumaca. Pridružile su nam se sjajne Mira Furlan i Ksenija Pajić – otkriva Katarina i dodaje da zaista nema zajedničkih scena u seriji sa Nikolinom Pišek.

- Nisu nam napisane zajedničke scene. Ona počinje sa snimanjem tek u septembru, tako da se još nismo ni upoznale. Razočarana sam u pojedine srpske medije koji plasiraju neistine i izmišljaju sukob u kome sam ja predstavljena kao apsolutni negativac. Zanimljivo je da moji tako o meni pišu, a da hrvatski mediji to čak nisu ni preneli – priča jedna od najlepših srpskih glumica koja trenutno nema emotivnog partnera.

- Trenutno sam posvećena poslu, ali mogu da kažem da se još nije pojavio onaj pravi, a mene nije lako osvojiti i zadobiti moju pažnju, naročito ako sam maksimalno skoncentrisana na posao. Ne izlazim često, nema me na javnim dešavanjima, što mi u ovom trenutku najviše prija  – otkriva Radivojevićeva koja se na sve načine trudi da zaboravi nemili, prošlomesečni incident u beogradskom Klubu književnika. Kako Story saznaje, sukob je nastao kao posledica njenog nenamernog sukoba sa biznismenom Vukom Mrvićem, koji je u Srbiji poznat kao bivši emotivni partner voditeljke Branke Nevistić i kum tenisera Nenada Zimonjića. Dok se veselila, Katarina je slučajno razbila čašu, zbog čega su je odmah proglasili negativcem.

- On je izrazio nezadovoljstvo zbog razbijenih čaša i rekao kako mu je devojka zbog toga povređena. Lično sam se uverila da nije i izvinila sam se oboma, predložila da napustim klub i krenula, a onda je obezbeđenje nasrnulo na mene. Ne stižem da mislim o tome, a hvala Bogu da više nemam ni fizičkih posledica – završava Katarina koja će uskoro ponovo zablistati u jednom predstavi svoje drugarice Sanje Beštić.

- Nadam se da ćemo Sanja i ja uskladiti termine i raditi novu predstavu na Of Brodveju, što će mi predstavljati veliko zadovoljstvo – iskreno će fatalna lepotica.

Nikola Rumenić

makonda-tracker