Jelena Marković letovala u Budvi

Bivša miss Srbije Jelena Marković provela je osam dana letujući u Budvi sa drugaricama, a po povratku u Beograd vredno sprema ispite za upis na četvrtu godinu studija na Pravnom fakultetu
4
1 / 10 Foto: Privatna Arhiva

Dvadesetjednogodišnja Jelena bila je kod roditelja u Požegi, kada su je najbolje drugarice nagovorile da krenu u avanturu.

- Odlučile smo da otputujemo u Budvu, gde smo uživale obilazeći razne plaže i najlepša mesta za kupanje, a posebno smo se obradovale kada je doputovao i ostatak društva iz Beograda. Upoznala sam i mnogo Italijana sa kojima sam vežbala svoje znanje italijanskog jezika koji učim već neko vreme, ali najbolja zabava je bila uveče na plaži uz haus muziku. Iako sam mislila da me niko neće prepoznati, ljudi su mi prilazili sa pozitivnim komentarima, što me je veoma obradovalo. Bilo je i raznih udvarača, ali nisam mnogo obraćala pažnju na njih, jer sam želela dobro da se odmorim, pošto me očekuje ispitini rok u septembru na Pravnom fakultetu – kaže uz osmeh bivša miss Srbije Jelena Marković.

Jelena Kulović

makonda-tracker