Saša Kovačević: Godišnjica nežne ljubavi

1
Pop pevač Saša Kovačević i njegova voljena izabranica Jovana Koković proveli su uzbudljiv jednomesečni odmor u grčkom gradu Pefkohoriju gde su proslavili godinu dana svoje romanse
foto: privatna arhiva
foto: privatna arhiva

Nakon što je sabrao utiske posle objavljivanja svog poslednjeg albuma Ornament i spektakularne promocije novih pesama u Vili Jelena, pop pevač Saša Kovačević odlučio je da se tokom jula odmori i uživa u blagodetima mora. Baš kao i tokom nekoliko prethodnih godina, mladi muzičar izabrao je da predahne u gradiću Pefkohoriju na grčkom poluostrvu Kasandra, gde njegov kum Jorgos poseduje hotel Philoxenia, a ove godine pevač je zapevao i na svečanom otvaranju njegovog novog ugostiteljskog objekta. Ipak, najlepše trenutke Kovačević je provodio sa svojom izabranicom, dve godine mlađom Jovana Koković, s kojom je tokom letovanja proslavio i prvu godišnjicu harmonične romanse.

- Jovana i ja smo se zaista dobro odmorili u Grčkoj, ali i u potpunosti posvetili jedno drugom. S nama su bili moj brat Rade i moja draga koleginica Jelena Tomašević, a pravi ugođaj priredili su nam i moji kumovi Milica i Jorgos. Njih dvoje su odnedavno u braku, a meni su ukazali tu čast da im budem kum. Moja devojka i ja smo neizmerno uživali u svakom zajedničkom trenutku prisećajući se godine koja je prošla. Ipak, nismo na spektakularan način obeležili godišnjicu veze jer se trudimo da svaki dan slavimo našu ljubav. Naravno, izašli smo na večeru i prisetili se nekih od detalja tokom dvanaest meseci zabavljanja – iskren je Saša koji je tokom odmora u Grčkoj 27. jula ludom žurkom u klubu hotela Philoxenia proslavio svoj dvadeset i peti rođendan.

- Sebi sam poželeo da se neke životne okolnosti, u kojima trenutno uživam, nikada ne promene. Zaista sam zadovoljan sobom i svojim životom, pa nisam imao posebnih želja. Pre svega, srećan sam zbog toga što imam idilične odnose sa članovima svoje porodice koja funkcioniše kao prava mala kreativna radionica, kao i devojku koja me podržava – tvrdi Saša koji je svojoj izabranici poverio glavnu žensku ulogu u spotu za pesma Kome da verujem.    

- Nisam želeo da obelodanjujem svoju vezu s Jovanom jer, što je i logično, na početku veze nisam bio siguran da će naš odnos prerasti u ozbiljnu romansu. Doduše, nikada nisam bio jedan od onih likova iz javnog sveta koji bez zadrške pričaju o svom privatnom životu. Međutim, posle pola godine uverio sam se kako je Jovana prava osoba za mene pa nema potrebe da je krijem od javnosti. Danas je naš odnos zasnovan na ogromnom poverenju, a sviđa mi se i to što ona ima razumevanja za moje brojne obaveze. Zato sam se tokom odmora trudio da joj nadomestim sve one dane kada nisam mogao da budem uz nju zbog prirode svog posla. Imali smo vremena da jedno drugo obasipamo nežnošću i u potpunosti uživamo u našoj ljubavi – priznaje popularni pevač.

Nikola Rumenić

makonda-tracker