Nikolina Pišek: Izdaju ne praštam

Voditeljka Nikolina Pišek otkriva kako posle saznanja da ju je njen momak Kristijan Curavić prevario s koleginicom Žanom Štrbac oseća samo rasterećenje i želi mu sreću s drugom ženom
0
1 / 3 Foto: Privatna Arhiva

Zanosna voditeljka Nikolina Pišek vratila se sa španskog ostrva Majorka, gde je provela božanstvene dve nedelje sa trinaestogodišnjom ćerkom Hanom, koju je dobila tokom veze sa novinarom Markom Cigojem. Divne uspomene s letovanja lepa brineta bi još dugo prepričavala da joj sreću nije pomutila šokantna vest koju je primila iz Zagreba o tome kako ju je njen dečko, ronilac Kristijan Curavić, s kojim je nedavno proslavila tri godine veze, prevario s koleginicom na TV Nova, učesnicom rijaliti šou- programa Farma i go-go igračicom Žanom Štrbac.

- Vest me je sasvim nespremnu zatekla na odmoru, a dobila sam je iz izvora bliskog novoj Kristijanovoj devojci. Budući da nikada nisam komunicirala ni s jednom osobom iz tog okruženja, proverila sam činjenice i dobila potvrdu svojih sumnji, kao i informaciju da su u vezi već duže vreme. Kao što sam i nebrojeno puta do sada izjavila, preko izdaje voljenog nikada ne bih mogla da pređem, a to pogotovo ne dolazi u obzir jer me je prevarila osoba s kojim sam više od tri godine sve delila – otkriva za Story Nikolina i otkriva kako se suočila s Kristijanovom neverom.

- Ne osećam bes, nego samo neko neobjašnjivo olakšanje i rasterećenje, kao da su tek sada stvari došle na pravo mesto. Očigledno je da nisam bila prava žena za njega i on je konačno našao nekog jednakog sebi, osobu s kojom je na istoj talasnoj dužini. Iskreno se nadam da je sada srećniji i ja mu to od srca želim – priznaje atraktivna voditeljka.

Inače, Kristijan Curavić i Žana Štrbac upoznali su se tokom učešća u rijaliti šou-programu Farma, a za vreme Nikolininog boravka u Španiji, razmenjivali su nežnosti u Novom Vinodolskom. Da nije ni slutila kako može da dođe do bolnog kraha njene romanse, svedoči i podatak da je Nikolina svom bivšem izabraniku izašla u susret i kada joj je zatražio pomoć prilikom vraćanje finansijskih dugova. Ipak, njegovo neverstvo promenilo je sve, a pošto je zarad iskrene ljubavi podnosila razne žrtve, odluku o raskidu donela je bez imalo dvoumljenja. Međutim, uprkos nemiloj situaciji kroz koju je prošla, lepa TV zvezda ne odaje utisak razočarane žene. Ona pokušava da se usredsredi na novi poslovni angažman koji je dobila u TV seriji Najbolje godine koju će snimati od septembra. Osim toga,  dok se odmarala u Španiji, napunila je baterije za predstojeći naporan period.

- Tražila sam destinaciju na kojoj bih mogla da se odmorim, zabavim, vidim nešto novo, šopingujem i svaki dan provedem na drugačiji način. Majorka nudi sve od navedenog, samo  što se pojavio onaj fatalni manjak od nekoliko dana jer je ostalo još mnogo stvari koje sam htela da vidim sa ćerkom i prijateljicom Andreom Andrijanić koja je krenula s nama. Putovati nasumice i određivati rutu tokom puta je nešto na šta bih se i sama odvažila, ali budući da je Hana bila sa mnom, želela sam da imamo komfor i sigurnost. Odseli smo u hotelu Nixe Place i on je jedan od najlepših u Palmi. Prvi dan provele smo u odmaranju jer zbog termina leta prethodnu noć nismo spavale, ali već sutradan iznajmile smo automobil i krenuli u obilazak – prenosi svoje utiske Nikolina.

- Nisu hteli da me puste u katedralu u Palma de Majorki, budući da sam imala majicu bez rukava, a istu takvu ili još više dekoltiranu imala je i moja prijateljica, pa sam se uz odobravanje i smeh velike grupe turista na brzinu ogrnula papirnom geografskom kartom ostrva i poput velike kornjače ušla u mrak crkve – kroz osmeh kaže Pišekova.

Nikola Rumenić

makonda-tracker