Haris Džinović: Čarobno leto na Jadranu

Slavni pevač Haris Džinović je sa svojom suprugom, dizajnerkom Melinom i naslednicima Đinom i Kanom, proveo nezaboravni jednomesečni odmor u ekskluzivnom hotelu Splendid u Bečićima
0
1 / 3 Foto: Privatna Arhiva

Posle brojnih uspešnih koncerata, pedesetosmogodišnji legendarni pevač Haris Džinović rešio je da sebi da oduška, pa je sa voljenom suprugom, modnom dizajnerkom Melinom, i preslatkim naslednicima Đinom i Kanom, 1. jula otputovao na zasluženi odmor. S obzirom na to da obožava Crnogorsko primorje, slavni muzičar je za jednomesečni predah izabrao ekskluzivni hotel Splendid u Bečićima, gde sa najmilijima svakodnevno uživa u čarobnim porodičnim trenucima. Dok šestogodišnja ćerkica Đina i godina dana mlađi sinčić Kan vreme provode u igrarijama u bazenu, popularni pevač i njegova zanosna izabranica obasipaju jedno drugo ljubavlju i pažnjom, pokušavajući da nadoknade dane koje su zbog obaveza proveli odvojeno.

- Naša ćerkica Đina ovog leta kreće u prvi razred francuske osnovne škole i baš zbog toga smo odlučili da tokom čitavog leta boravimo na moru kako bi smo se svi pripremili za njen najvažniji dan u životu. Iako sam želela da Kan krene u isto vreme u školu sa Đinom, odlučilo smo da mu ne uskraćujemo još jednu godinu u predškolskoj ustanovi, kako bi duže mogao da se igra – iskrena je dvadesetdevetogodišnja Melina koja poslednjih nekoliko meseci beleži značajne uspehe na modnoj sceni, budući da su haljine koje kreira već naišle na veliko interesovanje pripadnica lepšeg pola. I  njen suprug Haris posebno je ponosan na Melinino angažovanje, pa je, baš kao i na početku, podržava i bodri da bude sve bolja.  

- Koliko god da mi znači to što se moje kreacije odlično prodaju, jednako mi je bitno to što moj muž smatra da sam se veoma dobro pokazala i što me hrabri da u potpunosti iskažem svoju kreativnost. Iako sam trenutno na odmoru, ne mogu a da ne razmišljam o budućim poslovnim poduhvatima. Uz Harija, tu je i moja dve godine mlađa sestra Emina koja je veoma ponosna na moj rad – iskrena je mlada dizajnerka koja u večernjim satima, kada deca odu na spavanje, sa suprugom i sestrom posećuje ekskluzivne restorane na obali.

- Preko dana uživamo na bazenu i plaži, ali ponekad igramo i tenis koji je, baš kao i meni, mojoj supruzi Melini omiljeni sport za rekreaciju, dok uveče odlazimo u razne restorane na večeru gde degustiramo najlepše morske specijalitete. Nakon brojnih uspešnih koncerata tokom prethodnih meseci, drago mi je što je sada cela familija zajedno pa možemo da se prepustimo čarima mora – ističe Haris koji s porodicom početkom avgusta planira da produži odmor u Kanu, gde je svojevremeno živeo i sjajno se provodio. S obzirom na to da je pevač pasionirani ljubitelj ribolova, s osmehom na licu iščekuje trenutak kada će se uputiti u Francusku i u ranu zoru odlaziti na pecanje.

- Moja sestra Emina i ja tradicionalno provodimo leto zajedno. Inače, ona obožava da se igra sa Đinom i Kanom pa je bilo pravo uživanje gledati ih u vratolomijama koje su pravili na hotelskom bazenu – ističe Melina koja ne krije kako svoju bračnu oazu pažljivo neguje i čuva.

- Uprkos ogromnoj ljubavi koja nas spaja i bez koje ništa ne bi vredelo, na svakom braku je potrebno raditi. Oboje se trudimo da jedno drugom neprestano pokazujemo emocije, priređujemo romantična iznenađenja.... Naravno, kao i svaka žena, ja ponekad verovatno preterujem u izlivima ljubavi, ali mislim da to mom Hariju prija – priznaje Melina.

Ksenija Konić

makonda-tracker