FOTO

Upoznajte unuku Merime Njegomir: Malena Zoi otopiće vaša srca

0

Pevačica Merima Njegomir svojim pesamama mnogima je razgalila dušu i sce, a jedna malena devojčica unela je posebnu toplinu u njeno srce

foto: Damir Dervišagić
foto: Damir Dervišagić

Naime, Merimina ćerka Jelena početkom juna porodila se i na svet donela svoje prvo dete. Zdrava i prelepa devojčica dobila je ime Zoi što označava život.

 

- Ime je originalno i mnogo mi se sviđa. Eto, ja sam svojoj deci davala istorijska imena, a to se danas promenilo. Verujte mi da već tri dana plačem od sreće. Sve sam bogatija. Devojčica je kao med. Strašno liči na moju ćerku kad se rodila. Nema ništa lepše od toga kada tvoje dete rodi dete. Porođaj je prošao u najboljem redu, Zoi je teška tri i po kilograma, a duga 50 centimetara - rekla je Merima kada je prvi put ugledala unuku.

 

Iako se i Jelena bavi javnim poslom, svoju inimu nije želela da predstavlja javnosti, međutim, nije mogla da odoli a da ne podeli svoj trenutak sreće.

Malena Zoi jedna je veoma nasmejana devojčica koja svojim roditeljima svakodnevno donosi radost u život.

 

Fotografije svoje naslednice koje je Jelena podelila na društvenim mrežama izazvale su salve emocije kod svih njenih poznanika.

 

makonda-tracker